Diensten

Automatisering

VCS Automatisering bv is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hard- en software oplossingen voor het bedrijfsleven, de maritieme sector, woningcorporaties en de semi-overheid.

De oplossingen bestaan uit:

 • Advisering, ontwikkeling, verkoop en implementatie van ICT oplossingen
 • Ontwerp, aanleg en beheer van netwerken
 • Advisering, levering en installatie van telecomoplossingen en bedrijfscentrales
 • Afsluiten van Service Level Agreements en Strippenkaart contracten voor onderhoud en beheer
 • Internet connectiviteit, mail- en domein hosting, IP-VPN toegang etc
 • VeeAm Cloud Connect backup en Disaster Recovery oplossingen
 • Clouddiensten zoals Serverhosting, Werkplekhosting, Applicatiehosting, Mail- en websitehosting

Met dit aanbod vaart elke organisatie wel.

Lees meer over automatisering

Telecom

VoIP telefonie, mobiele telefonie, hosted telecomdiensten, Vast Mobiel Integratie (VaMo), smartphone's en tablets.

Kortom als het om communicatie gaat heeft VCS alles onder één dak. De professionaliteit en het hoge kennis- en serviceniveau dat de afgelopen jaren is bereikt, wordt nog eens onderstreept door officiële partnerschappen met bekende namen uit de telecom- en IT-industrie. Zo is VCS onder andere KPN Mobile partner, ROUTIT partner, HIP partner, KPNEEN partner.

Onze veelzijdigheid betekent voor klanten dat we het hele pakket kunnen verzorgen en dat zij één aanspreekpunt hebben, maar vooral dat ze een stuk efficiënter gaan werken door een betere organisatie van hun werkprocessen.

Daarmee houden we ook bij telecom oplossingen de vaart erin.

Lees meer over telecom

Detachering

Op zoek naar hooggekwalificeerde en gecertificeerde ICT-professionals? VCS heeft ze in huis of weet ze te vinden. Samen met u bepalen we eerst de vereiste criteria. Vervolgens heeft u in een handomdraai de juiste m/v voor de deur staan. En dan ook nog iemand die past bij uw organisatie, want VCS let niet alleen op inhoudelijke expertise en ervaring, ook de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat spelen mee in de match.

Detachering van menskracht op maat betekent voor de opdrachtgever een waarborg voor continuïteit, zonder vaste loonlasten. Uw tijdelijke werknemer is in dienst van VCS. Tegelijk heeft u de garantie dat de medewerker voor de duur van een project beschikbaar blijft.

VCS beschikt over een pool van ICT-specialisten. Zorgvuldig geselecteerde vakmensen, getraind in de modernste tools en technieken, gemotiveerd en gewend zelfstandig te werken. Tijdens hun dagelijkse werkzaamheden kunnen zij altijd een beroep doen op onze speciale kenniscentra (Compentence Centers). Deze aanpak biedt u meer dan alleen ‘hulp aan huis’. Het biedt u de inhoudelijke back-up van een complete kennisintensieve onderneming.

Lees meer over detachering

Hosting

Bij Cloud Computing investeert u niet zelf in een dure ICT infra/structuur, hard- of software, maar huurt u deze als dienst via het internet. VCS levert verschillende cloud diensten van o.a. Microsoft, Vmware en VeeAm.

De belangrijkste cloud diensten staan hieronder genoemd:

 • Serverhosting
 • Werkplekhosting
 • Applicatiehosting
 • Mail- en websitehosting
 • Online backup
Lees meer over hosting