Over ons

VCS Automatisering is een zelfstandig opererende ICT onderneming, gevestigd in Zwijndrecht. Met 15 personeelsleden hebben wij een grote betrokkenheid met onze opdrachtgevers.

ICT valt of staat met betrouwbaarheid en de zekerheid dat het blijft werken. Hoe klein of groot uw bedrijf ook is, het team van VCS staat hier al ruim 30 jaar voor. De medewerkers zijn zich bewust van ons ‘continuous learning principe’. Volledig bijblijven op de nieuwste hard- en software mogelijkheden. Niet voor niets zijn wij Certified Partner Microsoft. Deze kennis geeft ons een grotere ‘gereedschapskist’ in het adviseren over en oplossen van ICT vraagstukken.

Toch heerst bij ons heel sterk het gevoel ‘doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg’. Dat geldt voor de medewerkers in huis en voor de specialisten die wij detacheren bij opdrachtgevers. Dat werkt gewoon leuker en daarmee ook sneller.

VCS vaart in automatisering !

Onze dienstverlening

Advies, ontwerp, aanleg en beheer van ICT netwerken en oplossingen, inclusief telefonie, ter plekke of remote. Detachering van getrainde ICT specialisten op dit gebied, probleem en storing oplossing door middel van een ServiceDesk functie en outsourcing van netwerkbeheer, waarbij VCS de beheerfunctie overneemt inclusief personeel.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, betrokkenheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, teamwerk en vaart in automatisering.

Missie

Het succes van onze opdrachtgevers. We combineren meer dan 30 jaar ervaring met de nieuwste kennis en de laatste innovaties. We investeren in kennis en kunde om totaaloplossingen inclusief telecom, online backup en hosting met de grootste betrouwbaarheid aan te kunnen bieden.

Aspecten als efficiëntie, kostenbesparing en betrouwbaarheid zijn altijd belangrijke aandachtsgebieden bij de opdrachten die wij hierbij ook graag met ´vaart´ uitvoeren.

Visie

De dienstverlening die VCS levert is er op gericht om de operatie van onze klanten optimaal te ondersteunen en zodoende bij te dragen aan hun succes. De diensten dekken het gehele ICT gebied af. VCS wil niet trendsettend zijn, maar speelt wel in op de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Door middel van opleidingen houdt VCS haar medewerkers up to date van de nieuwste technologische ontwikkelingen, ons kernproduct is dan ook kennis.

Wie zijn wij

Het team van VCS bestaat uit enthousiaste specialisten en technici met jarenlange knowhow.

Foto van Johan Vogel

Johan Vogel

Directeur / Eigenaar

Alex van Koppen

Alex van Koppen

Teamleider / ICT Consultant

Vincent van Suylekom

Vincent van Suylekom

Verkoper binnendienst

Jan Willem Wijling

Jan Willem Wijling

Accountmanager

Michel van Spijk

Michel van Spijk

Projectleider / ICT Consultant

Michel van der Sluijs

Michel van der Sluijs

ICT Engineer

Eduardo Abreu Pena

Eduardo Abreu Pena

ICT Engineer

Niels Hoogendam

Niels Hoogendam

Servicedesk medewerker

Dennis Martens

Dennis Martens

Servicedesk medewerker

Ronald de Boer

Ronald de Boer

Servicedesk medewerker

Astrid Kornaat

Astrid Kornaat

Administratie, Personeel en Organisatie

Demi de la Sencerie

Demi de la Sencerie

HRM Medewerker