Detachering

Op zoek naar hooggekwalificeerde en gecertificeerde ICT-professionals? VCS heeft ze in huis of weet ze te vinden. Samen met u bepalen we eerst de vereiste criteria. Vervolgens heeft u in een handomdraai de juiste m/v voor de deur staan. En dan ook nog iemand die past bij uw organisatie, want VCS let niet alleen op inhoudelijke expertise en ervaring, ook de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat spelen mee in de match.

Detachering van menskracht op maat betekent voor de opdrachtgever een waarborg voor continuïteit, zonder vaste loonlasten. Uw tijdelijke werknemer is in dienst van VCS. Tegelijk heeft u de garantie dat de medewerker voor de duur van een project beschikbaar blijft.

VCS beschikt over een pool van ICT-specialisten. Zorgvuldig geselecteerde vakmensen, getraind in de modernste tools en technieken, gemotiveerd en gewend zelfstandig te werken. Tijdens hun dagelijkse werkzaamheden kunnen zij altijd een beroep doen op onze speciale kenniscentra (Compentence Centers). Deze aanpak biedt u meer dan alleen ‘hulp aan huis’. Het biedt u de inhoudelijke back-up van een complete kennisintensieve onderneming.