Detachering

Detachering

Op zoek naar hooggekwalificeerde en gecertificeerde ICT-professionals? VCS heeft ze in huis of weet ze te vinden. Samen met u bepalen we eerst de vereiste criteria. Vervolgens heeft u in een handomdraai de juiste m/v voor de deur staan. En dan ook nog iemand die past bij uw organisatie, want VCS let niet alleen op inhoudelijke expertise en ervaring, ook de persoonlijke eigenschappen van de kandidaat spelen mee in de match.

Detachering van menskracht op maat betekent voor de opdrachtgever een waarborg voor continuïteit, zonder vaste loonlasten. Uw tijdelijke werknemer is in dienst van VCS. Tegelijk heeft u de garantie dat de medewerker voor de duur van een project beschikbaar blijft.

VCS beschikt over een pool van ICT-specialisten. Zorgvuldig geselecteerde vakmensen, getraind in de modernste tools en technieken, gemotiveerd en gewend zelfstandig te werken. Tijdens hun dagelijkse werkzaamheden kunnen zij altijd een beroep doen op onze speciale kenniscentra (Compentence Centers). Deze aanpak biedt u meer dan alleen ‘hulp aan huis’. Het biedt u de inhoudelijke back-up van een complete kennisintensieve onderneming.

Outsourcing

In de huidige economische situatie zijn de basisvoordelen van outsourcing interessanter dan ooit tevoren. Reden voor ons om de kracht van outsourcing van de ICT-processen eens extra te benadrukken. Outsourcing leidt immers tot afname van kosten! Tevens maken de schaalbare contracten de kosten flexibel.

Uitbesteding van ICT beheer maakt mogelijk dat:

  • Organisatie zich meer toeleggen op hun kerncompetenties;
  • De kwaliteit van de uitvoering verbeteren;
  • De flexibiliteit van de organisaties verhoogt;
  • Het leidt tot lagere kosten omdat service supplieers efficiënter werken;
  • De organisatie toegang tot de nieuwste kennis en technologie krijgt;
  • Het stimuleert de klant in haar resultaatgerichtheid;
  • Centralisatie en/of standaardisatie van de activiteiten worden doorgevoerd

Consultancy

De verantwoordelijkheid van VCS is om bij consultancy te kunnen realiseren wat wij adviseren. Binnen VCS beschikken wij over een unieke combinatie van kennis en ervaring om onze klanten van a tot z te adviseren over de meest efficiënte wijze om bedrijfsprocessen met ICT oplossingen te ondersteunen.

Kenmerkend voor de consulting opdrachten die VCS uitvoert, is de pragmatische insteek. Hierbij wordt de huidige basis als uitgangspunt genomen en de ambitie van de organisatie centraal gesteld. Hiermee houden we rekening met de toekomstige ontwikkelingen binnen de organisatie om ICT toepassingen ook later nog eenvoudig te kunnen implementeren. Zo houden we ook vaart in uw organisatie.

Wilt u weten wat voor uw organisatie de mogelijkheden zijn? Bel ons op 085-4872800

Security en CEH

Internet is niet alleen nuttig en leuk, u loopt er ook allerlei risico's. Er kan ongevraagd software op uw computer of server worden geïnstalleerd, in computerprogramma's worden regelmatig fouten ('bugs') ontdekt die kwaadwillenden in staat stellen om hun software op uw computer te draaien, zonder dat u het door heeft. De makers van de programma's brengen meestal snel een update uit, zodra zo'n fout ontdekt is. Daarmee wordt het lek gedicht.

Houd daarom de software op uw computer en server up-to-date. Activeer de automatische updates van de software die u gebruikt, check van tijd tot tijd of u de laatste versie hebt en download zonodig een nieuwe release.

Een firewall houdt al het inkomende en uitgaande netwerkverkeer op uw bedrijfsnetwerk in de gaten, probeert onveilige dingen te herkennen en houdt die tegen, maar is uw firewall wel juist ingericht ?

VCS beschikt over CEH-gecertificeerde medewerkers (Certified Ethical Hacker) waardoor het mogelijk is dat VCS zowel een interne als externe beveiligingsscan uitvoert op uw bedrijfsnetwerk en daarvan een rapportage opstelt.