Telecom

Telecom

VoIP telefonie, mobiele telefonie, hosted telecomdiensten, Vast Mobiel Integratie (VaMo), smartphone's en tablets.

Kortom, als het om communicatie gaat heeft VCS alles onder één dak. De professionaliteit en het hoge kennis- en serviceniveau dat de afgelopen jaren is bereikt, wordt nog eens onderstreept door officiële partnerschappen met bekende namen uit de telecom- en IT-industrie. Zo is VCS onder andere KPN Mobile partner, ROUTIT partner, HIP partner en KPNEEN partner.

Onze veelzijdigheid betekent voor klanten dat we het hele pakket kunnen verzorgen en dat zij één aanspreekpunt hebben, maar vooral dat ze een stuk efficiënter gaan werken door een betere organisatie van hun werkprocessen.

Daarmee houden we ook bij telecom oplossingen de vaart erin.

VoIP

Met VoIP bespaart u fors op de belkosten, het beheer en het onderhoud. U gebruikt alleen nog een datanetwerk en geen apart telefoonnetwerk meer. Bovendien is bellen via VoIP even flexibel als internet zelf, zelfs thuis belt u op hetzelfde nummer als op de zaak.

Lees meer over VoIP

Polycom

Om kosten te besparen combineren steeds meer bedrijven spraak en data in hetzelfde netwerk. Polycom maakt dit mogelijk met een geïntegreerd portfolio van zowel (IP-)telefonie als netwerkoplossingen. Eén leverancier dus voor uw complete oplossing. Kostenbesparingen op gesprekken tussen vestigingen zijn mogelijk dankzij Voice over IP via een beheerd (IP)netwerk.

Lees meer over Polycom

Yealink

Yealink staat garant voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van toestellen en accessoires voor VoIP toepassingen. Om kosten te besparen combineren steeds meer bedrijven spraak en data in hetzelfde netwerk.

Lees meer over Yealink

Internet

Heeft u behoefte aan een aanspreekpunt met betrekking tot uw internetverbinding en wilt u bij vragen niet langer van het kastje naar de muur gestuurd worden, dan kan VCS die zorg uit handen nemen.

Lees meer over internettoegang

RoutIT en HIP

RoutIT ontwikkelt en realiseert samen met VCS oplossingen voor u. U maakt hierbij gebruik van de door RoutIT geboden technische faciliteiten en ondersteuning. VCS zorgt ervoor, als partner van RoutIT, over gedegen kennis te beschikken om voor u de gewenste oplossing te kunnen realiseren.

Lees meer over RoutIT en HIP