Nieuws

Actueel

Hands-on: Synology Virtual Machine Manager

Dat je NAS tegenwoordig voor veel meer dan alleen het opslaan van bestanden kan worden gebruikt is inmiddels bekend, maar wist je ook dat je er virtuele machines mee kan beheren? Wij leggen je uit hoe.

Wat je moet weten over FIDO-sleutels

Dankzij de FIDO2-standaard is het mogelijk om zonder wachtwoord toch veilig in te loggen bij diverse online diensten. Onder meer Microsoft en Google bieden hier al opties voor. Dit jaar volgen er waarschijnlijk meer organisaties die dit aanbieden.

Samsung Galaxy Z Flip, S20(+) en S20 Ultra Hands-on

Samsung nodigde ons uit op de drie allernieuwste smartphones van dichtbij te bekijken. Daar maakten wij dankbaar gebruik van en wij delen onze bevindingen met je.

Zo installeer je Chrome OS op je (oude) computer

Google timmert al jaren hard aan de weg met Chrome OS en brengt samen met verschillende computerfabrikanten Chrome-apparaten uit met dat besturingssysteem. Maar je hoeft niet per se een dedicated apparaat aan te schaffen, je kan het systeem ook zelf op je (oude) computer zetten en wij laten je zien hoe.

Algemeen

Let's Meetup

In team- en vergaderruimtes is een goed systeem voor beeld en geluid belangrijk. Tegenwoordig komen er steeds meer alles-in-één oplossingen die het samenwerken eenvoudiger maken, zelfs als een deel van het team niet in dezelfde ruimte is. Met de Logitech MeetUp Conference Camera vergader je met je collega’s alsof je in dezelfde ruimte bent. Maar dan toch vanuit verschillende locaties...

Lees dit bericht 10 May 2021
Algemeen

Hulp bij 'Gijzelsoftware'

Uit onderzoek van de politie blijkt dat er meerdere (internationale) criminele groepen achter de productie en verspreiding zitten van ransomware. De criminelen gaan op slimme wijze te werk door vrijwel geen digitale sporen achter te laten, een anonieme betaalwijze aan te bieden en anderen het geld te laten incasseren. Toch worden regelmatig verdachten aangehouden.

Lees dit bericht 22 Dec 2020
Algemeen

Maak gebruik van twee of meer schermen met Newstar

Maak gebruik van twee of meer schermen. Met een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen en tevens kunt u de schermen kantelen, zwenken en roteren. Ideaal om het werkcomfort van uw medewerkers te verbeteren en …
Lees dit bericht 17 Nov 2020
Producten

Maak kennis met de nieuwe Surface familie

Surface Laptop 3 De perfecte, dagelijkse laptop is nu nog sneller. Dun en stijlvol, verkrijgbaar in 13,5 inch en nieuwe 15 inch touchscreens, rijke kleuropties, en twee duurzame afwerkingen. Maak een krachtig statement en ontvang verbeterde snelheid, prestaties en een batterij die tot wel 11,5 uur …
Lees dit bericht 29 Oct 2020