Ben je op zoek naar
een nieuwe uitdaging?

Werken bij VCS

VCS Automatisering is een zelfstandig opererende ICT onderneming, gevestigd in Zwijndrecht. Met 15 collega's zijn we nauw betrokken bij onze klanten. Begeleiding, training, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke waarden! Bij VCS heb je vaste verantwoordelijkheden, maar ben je ook geregeld betrokken bij werkzaamheden daaromheen. Oftewel, erg divers.

Op ons kantoor heerst een informele sfeer en buiten je dagelijkse werkzaamheden om, lunchen we gezamenlijk en gaat het naast werk ook geregeld over voetbal. De sfeer en diversiteit in klanten maken de dagen erg afwisselend.

Fulltime

ICT Engineer

Met enkele jaren werkervaring ben je bekend met het werk als ICT engineer. Jouw kennis en kunde helpt ons om onze klanten te bedienen en te helpen met hun ICT omgeving. Hierin verschilt het soort klant niet alleen enorm, maar ook de vraagstukken waar zij mee te maken hebben. Samen met je collega’s zorg je altijd voor de juiste oplossing.

Fulltime

Accountmanager

Met enkele jaren werkervaring ben je bekend met het werk als ICT Accountmanager. Jouw kennis en commerciële vaardigheden helpen ons om onze klanten te bedienen en te helpen met hun ICT omgeving. Hierin verschilt het soort klant niet alleen enorm, maar ook de vraagstukken waar zij mee te maken hebben. Samen met je collega’s zorg je altijd voor de juiste oplossing.

Toestemming

VCS Automatisering hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam met uw gegevens om. VCS Automatisering verstrekt geen persoonsgegevens aan derde partijen anders dan op grond van de wet, op uw verzoek of aan verwerkers die in opdracht van VCS Automatisering bepaalde werkzaamheden verrichten. In die gevallen maken wij afspraken met de andere partijen over de bescherming van uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens in dit contactformulier worden verwerkt voor correspondentiedoeleinden en worden opgenomen in onze database. Deze gegevens worden niet langer dan 365 dagen bewaard, tenzij wij wettelijk verplicht zijn om de gegevens langer te bewaren. Meer informatie over hoe VCS Automatisering omgaat met uw persoonsgegevens kunt u nalezen in onze privacyverklaring.