Ben je op zoek naar
een nieuwe uitdaging?

Werken bij VCS

VCS Automatisering is een zelfstandig opererende ICT onderneming, gevestigd in Zwijndrecht. Met 15 collega's zijn we nauw betrokken bij onze klanten. Begeleiding, training, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke waarden! Bij VCS heb je vaste verantwoordelijkheden, maar ben je ook geregeld betrokken bij werkzaamheden daaromheen. Oftewel, erg divers.

Op ons kantoor heerst een informele sfeer en buiten je dagelijkse werkzaamheden om, lunchen we gezamenlijk en gaat het naast werk ook geregeld over voetbal. De sfeer en diversiteit in klanten maken de dagen erg afwisselend.

Fulltime

ICT Engineer

Met enkele jaren werkervaring ben je bekend met het werk als ICT engineer. Jouw kennis en kunde helpt ons om onze klanten te bedienen en te helpen met hun ICT omgeving. Hierin verschilt het soort klant niet alleen enorm, maar ook de vraagstukken waar zij mee te maken hebben. Samen met je collega’s zorg je altijd voor de juiste oplossing.

Fulltime

Junior systeembeheerder

Als junior systeembeheerder ben je klaar om je eerste stappen te zetten in de wereld van IT-beheer. Je brengt een solide basis aan kennis en enthousiasme mee, waarmee je ons team versterkt in het bedienen van diverse klanten en het oplossen van uiteenlopende uitdagingen. Samen met je collega's werk je toe naar effectieve oplossingen, en draag je bij aan een soepele werking van IT-omgevingen voor onze klanten.