Automatisering

Automatisering

VCS Automatisering bv is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hard- en software oplossingen voor het bedrijfsleven, de maritieme sector, woningcorporaties en de semi-overheid.

De oplossingen bestaan uit:

 • Advisering, ontwikkeling, verkoop en implementatie van ICT oplossingen
 • Ontwerp, aanleg en beheer van netwerken
 • Advisering, levering en installatie van telecomoplossingen en bedrijfscentrales
 • Afsluiten van Service Level Agreements en Strippenkaart contracten voor onderhoud en beheer
 • Internet connectiviteit, mail- en domein hosting, IP-VPN toegang etc
 • VeeAm Cloud Connect backup en Disaster Recovery oplossingen
 • Clouddiensten zoals Serverhosting, Werkplekhosting, Applicatiehosting, Mail- en websitehosting

Met dit aanbod vaart elke organisatie wel.

Microsoft

Als Microsoft Partner is VCS Automatisering optimaal in staat om organisaties te helpen bij de inrichting van hun ICT omgeving. De Microsoft server- en clientproducten bieden een groot aantal oplossingen voor het maken van een geïntegreerde en flexibele bedrijfsinfrastructuur.

Van berichtenverkeer en samenwerking tot databasebeheer, en van e-commerce tot mobiele toegang tot informatie, servers met microsoft software bieden de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beheerbaarheid die flexibele bedrijven vandaag de dag nodig hebben om de concurrentie voor te blijven. Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de verschillende microsoft producten.

Microsoft migraties en implementaties

Onze kennis van en ervaring met Microsoft oplossingen maakt dat we u optimaal van dienst kunnen zijn bij het inrichten van uw netwerk. VCS Automatisering heeft Microsoft MCSE specialisten in dienst die u graag helpen bij migraties, implementaties en het onderhoud van Microsoft oplossingen.

Met virtuele hardware benutten organisaties hun middelen flexibeler en efficiënter. Virtualisatie is een volledige scheiding tussen hard- en software, die in de ‘fysieke’ wereld vaak leidt tot problemen en hoge kosten.

Lees meer over virtualisatie

Hewlett Packard

VCS en HP: samen helpen we ú winnen

Het is altijd prettig om zeker te weten dat u zaken doet met partijen die u het beste van het beste bieden en u zo helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Dat geldt zeer zeker ook als het gaat om uw leveranciers van ICT-oplossingen en -diensten. En daarom is het extra goed nieuws dat VCS en HP op dit gebied nadrukkelijker dan ooit hun krachten hebben gebundeld. Samen zorgen we ervoor dat uw ICT voldoet aan alle voorwaarden voor maximaal succes.

Wij maken het u gemakkelijk

VCS is HP Preferred Partner. Voor u betekent dit onder meer dat u kunt rekenen op scherpe prijzen en vlekkeloze service. En wat misschien wel het belangrijkste is: dankzij onze nauwe samenwerking kunnen we complete oplossingen op maat creëren, op basis van de meest geavanceerde technologie. Dat is onze voorsprong en u profiteert ervan!

Het unieke van VCS Automatisering

Binnen het selecte gezelschap van HP Preferred Partners onderscheidt VCS zich met een uitzonderlijke combinatie van eigenschappen. Wij staan al jaren bekend als een sterke en gezonde partij. Wij richten ons graag op innovatieve en nieuwe initiatieven. Met een totaalpakket van advies, aanleg, onderhoud en beheer van complexe IT-infrastructuren bieden we u als klant rust in de dagelijkse drukte. Daarbij zijn we wars van praatjesmakerij, we willen u helpen met doeltreffende oplossingen en niet vermoeien met dikke rapporten. VCS, vaart in automatisering.

IT diensten

De dienstverlening die VCS levert is er op gericht om de processen van onze klanten optimaal te ondersteunen en hiermee bij te dragen aan hun succes. De aangeboden diensten dekken het gehele ICT gebied af.

VCS wil niet trendsettend zijn, maar speelt in op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Door middel van opleidingen houdt VCS haar medewerkers up to date van de nieuwste technologische ontwikkelingen, ons kern product is dan ook kennis.

De belangrijkste gebieden zijn:

 • Detachering van ICT professionals
 • Outsourcing van netwerkbeheer, waarbij VCS de beheerfunctie overneemt
 • Consultancy op ICT gebied
 • Probleem- en storing oplossing door middel van een ServiceDesk functie. Indien gewenst 24/7 beschikbaar.

Ricoh

Ricoh is een van de grootste namen in de wereld als het gaat om multifunctionals, copiers, printers- en fax apparatuur. Die positie heeft Ricoh voor een groot deel te danken aan de ruim 100.000 mensen die wereldwijd bij deze firma werken.

Met de Ricoh producten kunnen wij informatie makkelijker toegankelijk maken en de communicatie tussen mensen verbeteren. De filosofie van Ricoh is: toon respect voor de natuur, de gemeenschap en de cultuur.