Maak kennis met Dennis!

Introductie

Dennis is een toegewijde IT-professional van 40 jaar, woonachtig in Zwijndrecht. Naast zijn werk is hij een trotse vader van een dochter en heeft hij een passie voor gamen en techniek. Dennis heeft een grafische achtergrond, maar ontwikkelde eind twintig een sterke interesse in de IT, wat hem uiteindelijk leidde naar zijn huidige carrière.

Loopbaan en prestaties

Dennis werkt nu al vijf jaar bij VCS, waar hij met veel enthousiasme zijn rol vervult. Hij kwam bij VCS terecht na het zien van een vacature die hem direct aansprak. Zijn eerdere werkervaring als grafisch vormgever heeft hem een unieke kijk gegeven op problemen en oplossingen binnen de IT, en via een laatste grafische opdracht rolde hij de IT-wereld in, met een focus op servicedeskfuncties.

Binnen VCS heeft Dennis zich ontwikkeld tot een veelzijdige kracht op de servicedesk. Hij is verantwoordelijk voor het telefonisch oplossen van IT-problemen van klanten, het verwerken van tickets, het plannen van afspraken voor collega's om naar locaties te gaan indien nodig, en het beantwoorden van e-mails. Zijn goede algemene kennis en probleemoplossend vermogen maken hem een waardevolle toevoeging aan het team.

Persoonlijke anekdotes

Dennis staat bekend om zijn behulpzaamheid en collegialiteit. Er is een verhaal dat vaak verteld wordt over een keer dat hij, ondanks een drukke werkdag, de tijd nam om een nieuwe collega op weg te helpen met een lastig probleem. Zijn geduld en duidelijke uitleg zorgden ervoor dat de nieuwe collega snel op stoom kwam, wat de werksfeer alleen maar ten goede kwam.

Impact en waardering

De sfeer bij VCS omschrijft Dennis als heel collegiaal, met een familiesfeer waar iedereen elkaar helpt. Zijn collega's waarderen hem enorm om zijn bereidheid om altijd een stapje extra te doen en zijn vermogen om rust en overzicht te bewaren, zelfs in hectische situaties. Zijn bijdrage aan het team is onmisbaar en zijn collega's en leidinggevenden spreken vaak hun waardering uit voor zijn harde werk en inzet.

Toekomstperspectieven

Dennis koos destijds voor VCS omdat het dichtbij was en hij direct een goede klik voelde met het team. Deze keuze bleek de juiste, want hij heeft zich enorm kunnen ontwikkelen in zijn rol. Voor de toekomst ziet Dennis nog veel mogelijkheden binnen VCS. Hij kijkt ernaar uit om nog meer te leren en zich verder te specialiseren. Zijn doel is om zijn kennis en vaardigheden continu te blijven verbeteren en zo bij te dragen aan het succes van VCS.

Met zijn technische kennis, grafische achtergrond en collegiale instelling is Dennis een echte aanwinst voor VCS, en zijn verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe je je carrière een wending kunt geven door je passies te volgen.

Meet the team 28 Jun 2024