Let's Meetup

De Logitech MeetUp Conference Cam met uitbreidingsmicrofoon

MeetUp is de beste Conference cam van Logitech ontworpen voor kleine vergaderruimtes en teamruimtes, voorzien van maximaal acht personen. In een tijd waarin mensen thuis werken en vergaderingen op afstand plaatsvinden, biedt de MeetUp conference cam dé oplossing!

Breed gezichtsveld voor kleine vergaderruimtes De geïntegreerde 4K Ultra HD-sensor en lens zorgen voor een scherp beeld, dankzij de computervisie van RightSight™ een volledig geautomatiseerde oplossing om deelnemers optimaal in een vergaderruimte te laten vergaderenen onderdeel van RightSense™. De MeetUp past automatisch de camerapositie en zoom aan om gespreksdeelnemers in de ruimte te vinden en goed in beeld te brengen, wat weer zorgt voor een helder gesprek!

Het gezichtsveld kleine vergaderruimte

Unieke geluidservaring Ook de audio van MeetUp werkt optimaal voor de akoestiek van kleine teamruimtes en levert buitengewoon geluid. Dankzij de drie beamforming microfoons, beamforming is een techniek die een draadloos signaal naar een specifiek ontvangend apparaat richt, in plaats van dat het signaal in alle richtingen wordt verspreid. Klinken de vergaderingen net zo goed als ze eruit zien! Standaard zijn de beamforming microfoons geoptimaliseerd voor een bereik van maximaal 4 meter. Wilt u het geluidsbereik uitbreiden? Dan kunt u hiervoor de MeetUp uitbreidingsmicrofoon aanschaffen om het audiobereik uit te breiden tot wel 5 meter!

Plug-and-play Het compacte alles-in-één MeetUp systeem beperkt de wirwar van kabels, het is plug-and-play via USB en inzetbaar bij elke softwaretoepassing voor video vergaderen en cloudservice.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het product?

Bel ons gerust voor het maken van een afspraak en ervaar de MeetUp set in onze eigen VCS vergaderruimte!

T +31 (0)85 487 2800

M  verkoop@vcs.nl

 

Algemeen 10 May 2021