Routit HIP

RoutIT is een zelfstandige en onafhankelijke provider van Connectivity en Cloud diensten. RoutIT biedt een breed scala van diensten op het gebied van internet, Cloud, connectivity- en communicatieoplossingen.

RoutIT onderscheidt zich van andere providers door uitsluitend gebruik te maken van een indirecte marktbenadering.

Met andere woorden: RoutIT ontwikkelt en realiseert samen met VCS oplossingen voor u. U maakt hierbij gebruik van de door RoutIT geboden technische faciliteiten en ondersteuning. VCS zorgt ervoor, als partner van RoutIT, over gedegen kennis te beschikken om voor u de gewenste oplossing te kunnen realiseren.

VCS is tevens RoutIT HIP partner, HIP staat voor Hosted IP, hiermee zijn wij in staat complete op VOIP gebaseerde communicatie oplossingen over internet aan te bieden die de bestaande 'oude' telecom oplossingen vervangen. U heeft geen centrale meer in huis, maar u huurt een virtuele centrale in de Cloud, waarmee werkelijk alles mogelijk is en die met uw organisatie meegroeit als dat nodig is. U bespaart op de maandelijkse vaste kosten en uiteraard de belkosten, u bent flexibel, overal bereikbaar en kunt uw centrale overal bedienen en instellen via de APP die oa beschilbaar is voor IOS en Android telefoons.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, bel met de VCS verkoop op 085-4872800.