Security en CEH

Internet is niet alleen nuttig en leuk, u loopt er ook allerlei risico's. Er kan ongevraagd software op uw computer of server worden geïnstalleerd, in computerprogramma's worden regelmatig fouten ('bugs') ontdekt die kwaadwillenden in staat stellen om hun software op uw computer te draaien, zonder dat u het door heeft. De makers van de programma's brengen meestal snel een update uit, zodra zo'n fout ontdekt is. Daarmee wordt het lek gedicht.

Houd daarom de software op uw  computer en server up-to-date. Activeer de automatische updates van de software die u gebruikt, check van tijd tot tijd of u de laatste versie hebt en download zonodig een nieuwe release.

Een firewall houdt al het inkomende en uitgaande netwerkverkeer op uw bedrijfsnetwerk in de gaten, probeert onveilige dingen te herkennen en houdt die tegen, maar is uw firewall wel juist ingericht ?

VCS beschikt over CEH-gecertificeerde medewerkers (Certified Ethical Hacker) waardoor het mogelijk is dat VCS zowel een interne als externe beveiligingsscan uitvoert op uw bedrijfsnetwerk en daarvan een rapportage opstelt.