Haal alles uit je werk met de dunste en veiligste zakelijke laptop

Laatst bijgewerkt: 1 May 2017 om 10:10 uur

 
 

De HP Elitebook x360 is de dunste en veiligste zakelijke laptop ter wereld. Met 360° flexibiliteit in vijf standen, onovertroffen bescherming en een batterijlevensduur van maximaal 16 uur en 30 minuten is hij ideaal voor werk en vrije tijd.

 

Bewaar je zakelijke documenten veilig op de HP EliteBook x360 1030 G2. Deze laptop bewaart je bestanden namelijk versleuteld dankzij de TPM chip. De stevige aluminium behuizing is militair getest tegen stoten, vallen, vuil en extreme temperaturen, waardoor je laptop niet snel kapot gaat. Door het 360 graden omklapbare beeldscherm zet je deze 2-in-1 in de tentstand om een presentatie of bedrijfsfilmpje te laten zien. Gebruik de Elitebook als tablet om in de trein alvast je e-mails te beantwoorden. Start je programma's binnen enkele seconden op met de PCIe SSD schijf, die nog sneller is dan een gewone SSD. Deze laptop draait op Windows 10 Pro, waarmee je makkelijk verbinding maakt met je computer op kantoor.

 
  • Uitgerust met de nieuwste 7e-generatie de Intel® Core i7-processor.
  • Werk langer met een batterijlevensduur van maximaal 16.5 uur.
  • Laad de batterij in slechts 30 minuten op tot 50%.
  • Verbeterde spraak- en videocommunicatie.
  • Verbeterde performance met tot 16 GB DDR4-geheugen, PCIe Gen3 solid-state drives en twee opslagopties.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de HP Elitebook x360 kan bieden? Neem contact op met onze afdeling verkoop via +31(0)85 487 2800 of verkoop@vcs.nl