Hewlett Packard

VCS en HP: samen helpen we ú winnen

Het is altijd prettig om zeker te weten dat u zaken doet met partijen die u het beste van het beste bieden en u zo helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Dat geldt zeer zeker ook als het gaat om uw leveranciers van ICT-oplossingen en -diensten. En daarom is het extra goed nieuws dat VCS en HP op dit gebied nadrukkelijker dan ooit hun krachten hebben gebundeld. Samen zorgen we ervoor dat uw ICT voldoet aan alle voorwaarden voor maximaal succes. 

Wij maken het u gemakkelijk

VCS is HP Preferred Partner. Voor u betekent dit onder meer dat u kunt rekenen op scherpe prijzen en vlekkeloze service. En wat misschien wel het belangrijkste is: dankzij onze nauwe samenwerking kunnen we complete oplossingen op maat creëren, op basis van de meest geavanceerde technologie. Dat is onze voorsprong en u profiteert ervan!

Het unieke van VCS Automatisering 

Binnen het selecte gezelschap van HP Preferred Partners onderscheidt VCS zich met een uitzonderlijke combinatie van eigenschappen. Wij staan al jaren bekend als een sterke en gezonde partij. Wij richten ons graag op innovatieve en nieuwe initiatieven. Met een totaalpakket van advies, aanleg, onderhoud en beheer van complexe IT-infrastructuren bieden we u als klant rust in de dagelijkse drukte. Daarbij zijn we wars van praatjesmakerij, we willen u helpen met doeltreffende oplossingen en niet vermoeien met dikke rapporten. VCS, vaart in automatisering.